Suntem una dintre companiile si organizatiile romanesti care au avut un aport direct in pregatirea si furnizarea de materiale de protocol pentru Summitul NATO, care a avut loc nu demult la Bucuresti. Succesul acestei intalniri ne bucura, mai ales ca am contribuit nemijlocit la acesta.  
 
   
 
 
 
 DETALII SI COMENZI

Pentru detalii si comenzi va rugam sa accesati pagina noastra de contact. De asemenea, puteti consulta in prealabil si oferta noastra, disponibila permanent pe site si pe care o puteti descarca in format PDF in calculatorul dumneavoastra.
 
   
SC Power Adwertising Prod Com SRL este o societate cu capital privat, infiintata in anul 2002, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J40 / 1415 / 2002, CUI R 14479400, avand ca asociat unic pe d-na Prodescu Mariana Cristina.
Societatea are ca principal obiect de activitate publicitatea, cod CAEN 7440, un domeniu foarte larg care cuprinde printre altele furnizarea de produse promotionale, productia de bannere, firme luminoase, signalistica, drapele si obiecte pentru  protocol, insigne, medalii, trofee, pana la evenimente socio-culturale si politice, principalii beneficiari fiind:

Ministerul Administratiei si Internelor pe partea de protocol IGPF, IGPR, IPA, SRI, SIE, UM 0731), Ministerul Apararii, Ministerul Culturii, Ministerul Agriculturii, CEC, Banci (BRD, BANC-POST, EMPORIKI), trustul Catavencu (pe partea de evenimente dar si de productie publicitara), Tabu, Academia Catavencu, Superbebe, Salvati delta, Aventuri la pescuit), Castel Film, TVR, Romtrans, UPS, federatii sportive, cluburi sportive, federatii sindicale, patronate, hoteluri (Hotel Sinaia, Hotel Iaki, Hotel Central, Milennium S.A, KIA, Erebus, F.S.I.A, supermarketuri si multi altii.
                                                   Asociat Unic: Prodescu Mariana
©   2008 Power Advertising SRL. Toate drepturile rezervate.
Hosting & Web Design by Soft Visions Int
versiunea romana english version